Onze aanpak

Puur vakmanschap
Bij Wijnja staat vakmanschap centraal in alles wat we doen. Denk aan klassiek, ambachtelijk timmerwerk, bijzondere ‘vergeten’ verbindingstechnieken en Oudhollandse bouwwerken.  Onze hooischelf is hier een mooi voorbeeld van.

Perfecte afwerking
Elk project wordt tot in de puntjes afgewerkt. Met spiegelglad stucwerk, strakke plintjes en naadloze kozijnen. Voor elk project werken wij met de beste, duurzame materialen. 

Puur maatwerk
Een mooi voorbeeld van wat wij onder maatwerk verstaan, is de keukenproefrit van Blum. Met verrijdbare keukenkastjes op wieltjes wordt er een keukenplan nagebouwd op ware grootte. Op deze manier krijg je een realistische indruk van je toekomstige keuken en ervaar je direct de beschikbare bewegingsruimte binnen het woonoppervlak. Het plan kan ter plekke worden aangepast en daarnaast ontvang je advies over ergonomie, opbergruimte en comfort in de keuken.

Persoonlijke service
Wij kennen onze klanten. We gaan dan ook niet zomaar aan de slag. Eerst maken we uitgebreid kennis en inventariseren we alle wensen en behoeftes. Ook tijdens het werk stemmen we voortdurend af en passen we plannen waar nodig aan. Flexibiliteit dus. Verder geldt dat we altijd bereikbaar zijn en dat je direct de juiste persoon aan de lijn krijgt.